Oisterwijk Sprendlingenstraat Enkele units te huur

Enkele units te huur

Oisterwijk Sprendlingenstraat

Bedrijfsruimtes

Het bezit bestaat uit twee niet geschakelde panden gelegen aan de Sprendlingenstraat op industrieterrein "Kerkhoven" in Oisterwijk. Één pand fungeert als winkel- en kantoorpand, het andere pand fungeert als industriële bedrijfsruimte.

Sprendlingenstraat 53, 55 & 57
Oisterwijk
Ik ben geïnteresseerd in dit object

Omschrijving

Twee panden gelegen op industrieterrein "Kerkhoven" in het noorden van Oisterwijk. De panden bevinden zich op een goede zichtlocatie aan de doorgaande weg Sprendlingenstraat.

Het geheel is als volgt verdeeld, één pand fungeert als winkel-/kantoorpand (nummer 53 en 55), het andere pand (nummer 57) fungeert als industriële bedrijfsruimte.

  • Nummer 53 (begane grond) betreft winkelruimte van circa 550 m2 verhuurd aan een importeur/groothandel.
  • Nummer 55 (verdieping) betreft kantoorruimtes op de eerste etage van circa 650 m2. Er zijn nog enkele units voor verhuur beschikbaar.
  • Nummer 57 betreft een bedrijfsruimte van circa 9.950 m2 welke gehuurd wordt door een logistieke dienstverlener.

De gebouwen liggen in de nabijheid van de rijksweg A58 (Breda - Tilburg - Eindhoven) en de A65 (Tilburg - 's-Hertogenbosch). De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed. Op circa 10 minuten loopafstand bevindt zich het NS-station Oisterwijk.

De panden beschikken over ruime parkeermogelijkheden op verhard eigen terrein.


De te huur aangeboden ruimtes betreffen representatieve kantoorruimtes gelegen op de eerste verdieping van het winkel- en kantoorgebouw, grenzend aan de Sprendlingenstraat. De kantoorruimtes beschikken gezamenlijk over een zelfstandige ruime entree op de begane grond aan de rechterzijde van het gebouw. De indeling is praktisch en daardoor heel courant. De kantoorruimtes zijn per kamer of combinaties hiervan te huur en variëren van 14 m2 tot 68 m2 welke vrij te combineren zijn.

Lees meer

Details

Plaats Oisterwijk
Straat Sprendlingenstraat 53, 55 & 57
Type vastgoed Bedrijfsruimtes , Kantoren ,
Oppervlakte 10.718 m2
Eigenaar Accres Real Estate B.V.
Grond Eigen grond
Kadstrale info OISTERWIJK, A 6570

Kaart

Ik ben geïnteresseerd in dit object

Oisterwijk - Sprendlingenstraat

The form contains errors