Den Haag Tauber VERKOCHT

VERKOCHT

Den Haag Tauber

Kantoren

Representatief bedrijfspand gelegen op één van mooiste locaties op het bedrijventerrein "Forepark" in de wijk Ypenburg in Den Haag.

Tauber 52-100
Den Haag
Ik ben geïnteresseerd in dit object

Omschrijving

Representatief bedrijfs-/kantoorpand gelegen op één van mooiste locaties op het bedrijventerrein "Forepark" in de wijk Ypenburg in Den Haag.

Forepark is een relatief jong bedrijventerrein dat inmiddels grote bekendheid heeft verworven. Thans zijn er diverse nationale en internationale bedrijven gevestigd zoals De Persgroep Nederland, Sligro, autodealers van de diverse bekende merken BMW, Mercedes, Saab, Volkswagen/Audi. Schuin tegenover het pand bevindt zich bovendien het Car Jeans Stadion, ook wel bekend als het voetbalstadion van ADO Den Haag.

Forepark ligt direct nabij het Prins Clausplein tussen de A4 (Den Haag- Amsterdam v.v.), A13 (Den Haag- Rotterdam v.v.) en de A12 (Den Haag-Utrecht v.v.) en is derhalve perfect gelegen ten aanzien van de aan- en afvoer van goederen. Ook per openbaar vervoer is het ‘Forepark’ uitstekend bereikbaar middels een tweetal busverbindingen naar de in de omgeving gelegen NS-stations (RandstadRail). Tijdens de ochtend- en avondspits rijdt er een sneldienst rechtstreeks naar Den Haag Centraal Station (reistijd circa 10 minuten).

Er zijn 80 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar. Aan de openbare weg is tevens in voldoende mate onbetaalde parkeergelegenheid aanwezig. 

Momenteel is circa 3.500 m2 kantoorruimte op de eerste en tweede verdieping voor verhuur beschikbaar. Deelverhuur is mogelijk.

 

Lees meer

Details

Plaats Den Haag
Straat Tauber 52-100
Type vastgoed Kantoren
Oppervlakte 8.649 m2
Parkeerplaatsen 80
Eigenaar Accres Real Estate B.V.
Grond Eigen Grond
Kadstrale info S-GRAVENHAGE BD, BD 4603

Kaart

Ik ben geïnteresseerd in dit object

Den Haag - Tauber

The form contains errors