Apeldoorn Brinkhof (Mixed use) Te huur

Te huur

Apeldoorn Brinkhof (Mixed use)

Woningen

Het ontwikkelobject Brinkhof bevindt zich op een unieke locatie midden in de binnenstad van Apeldoorn. Brinkhof is een selectie van woningen, kantoor- en winkelruimten en bevindt zich aan het Catherina Amalia Park -voormalig Brinkpark- en tegenover winkelcentrum Oranjerie, midden in het centrum van Apeldoorn.

Nieuwstraat 3 e.v.
Apeldoorn
Ik ben geïnteresseerd in dit object

Omschrijving

Het pand, gelegen midden in de binnenstad van Apeldoorn aan de Brinklaan, Nieuwstraat, Helfrichstraat en Rustenburgstraat, staat ook bekend als 'Brinkhof'. Brinkhof is momenteel een selectie van 65 woningen en bijna 7.000 m2 aan kantoor- en winkelruimten.

Brinkhof kijkt uit over het Catherina Amaliapark -voormalig Brinkpark- en bevindt zich schuin tegenover winkelcentrum Oranjerie (met o.a. een Zara, NewYorker en De Body Shop). 

De bereikbaarheid is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend, met het station Apeldoorn op enkele minuten loopafstand. Bewoners kunnen hun auto parkeren in de onderliggende, bij het geheel horende, parkeergarage.

De Brinkhof wordt beschouwd als ontwikkelobject en zal geüpgraded en deels herontwikkeld worden naar een hoogwaardig woon- en winkelcomplex. In de nieuwe situatie zijn er totaal 138 appartementen en 10 commerciële ruimten (circa 2.100 m2).

 

Lees meer

Details

Plaats Apeldoorn
Straat Nieuwstraat 3 e.v.
Type vastgoed WoningenWinkels ,
Parkeerplaatsen 43
Eigenaar Accres Real Estate B.V.
Grond Eigen grond
Kadstrale info APELDOORN, U 7019, AE 850

Kaart

Ik ben geïnteresseerd in dit object

Apeldoorn - Brinkhof (Mixed use)

The form contains errors