Alphen aan den Rijn Albert Einsteinweg VERKOCHT

VERKOCHT

Alphen aan den Rijn Albert Einsteinweg

Bedrijfsruimtes

Grootschalig logistiek bedrijfscomplex (circa 10.500 m2) verdeeld over 5 geschakelde bedrijfshallen gelegen op industrieterrein "Molenwetering" in Alphen aan den Rijn. Dit logistieke complex heeft aan de voor- en achterzijde ruime rangeerterreinen. Er zijn 15 loading docks aanwezig en enkele overheaddeuren. De bedrijfshallen zijn kolom vrij.

Albert Einsteinweg 5-11 & Christiaan Huygensweg 8-10
Alphen aan den Rijn
Ik ben geïnteresseerd in dit object

Omschrijving

Grootschalig logistiek bedrijfscomplex (circa 10.500 m2) verdeeld over 5 geschakelde bedrijfshallen gelegen op industrieterrein "Molenwetering" in Alphen aan den Rijn. Dit logistieke complex heeft aan de voor- en achterzijde ruime rangeerterreinen. Er zijn 15 loading docks aanwezig en enkele overheaddeuren. De bedrijfshallen zijn kolom vrij en beschikken over een kleine kantoorruimte per unit.

Bedrijventerrein Molenwetering, gelegen langs de N11 (verbinding tussen de A4 en de A12), is circa 107 hectare groot. Dit moderne bedrijventerrein kenmerkt zich door een goede ontsluiting. Er hebben zich grootschalige logistieke bedrijven gevestigd waaronder Iron Mountain, Dirk van den Broek, Hoogvliet en diverse autobedrijven. De beveiliging op het bedrijventerrein is centraal geregeld

Per openbaar vervoer is het object goed te bereiken, dankzij de op enkele minuten loopafstand gelegen bushalte "Albert Einsteinweg". Daar vanuit is het NS station van Alphen aan den Rijn goed bereikbaar.

Er is meer dan voldoende parkeermogelijkheid op eigen terrein.

Lees meer

Details

Plaats Alphen aan den Rijn
Straat Albert Einsteinweg 5-11 & Christiaan Huygensweg 8-10
Type vastgoed Bedrijfsruimtes
Oppervlakte 10.487 m2
Eigenaar Accres Real Estate I B.V.
Grond Eigen grond
Kadstrale info ALPHEN A/D RIJN, A 7464

Kaart

Ik ben geïnteresseerd in dit object

Alphen aan den Rijn - Albert Einsteinweg

The form contains errors