Disciplines

Disciplines

Accres Real Estate voert het asset management van de eigen organisatie. Dit omvat het administratieve beheer, het technische beheer en het commerciŽle beheer van de portefeuille. De woningen worden grotendeels extern beheerd. Het algemeen portefeuillemanagement wordt gevoerd vanuit Amsterdam.

Acquisitie

Accres Real Estate is actief in de uitbouw van de bestaande vastgoedportefeuille, inclusief de verbetering van de kwaliteit. Wij streven hierbij naar acquisities die voldoen aan een aanvaardbaar en evenwichtig rendementsrisicoprofiel.

Acquisities krijgen toegevoegde waarde door de ligging, de multifunctionaliteit van de omgeving voor de huurder, de lengte van het huurcontract en de kwaliteit van het onroerend goed. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat aankopen worden ondersteund door marktonderzoek en lokale marktkennis. Wij letten er bovendien op dat de gekozen verhoudingen tussen de diverse investeringscategorieŽn (kantoor- en bedrijfsruimten, winkels en woningen) in onze portefeuille in stand blijven. Om de kwaliteit en de leeftijd van de portefeuille in stand te houden, doet Accres Real Estate incidenteel desinvesteringen.

Asset management

Accres Real Estate beheert de gebouwen grotendeels zelf. Hierdoor kunnen wij steeds snel en accuraat inspelen op huisvestingsvraagstukken van de huurders. Daardoor is Accres Real Estate meer dan alleen belegger.

Voor al uw commerciŽle vragen met betrekking tot huurcontracten, verlengingen, mogelijke aanhuur en overige vragen kunt u ons van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur bereiken op telefoonnummer +31 (0)20 570 35 70 en faxnummer +31 (0)20 570 35 80.

Onze afdeling Technisch beheer zorgt voor het dagelijkse onderhoud van de gebouwen. De afdeling is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)20 570 35 70 en faxnummer +31 (0)20 570 35 80.

Klachten? Indien uw klacht geen spoedeisend karakter heeft, kunt u uw klacht schriftelijk bij ons indienen. Vermeld hierbij uw naam, adres, telefoonnummer en de aard van de storing. Uw schriftelijke klacht kunt u mailen naar info@accresrealestate.nl of per post versturen naar postbus 75501, 1070 AM te Amsterdam.

FinanciŽle administratie

Administratief beheer wordt uitgevoerd door Built to Build te ís-Hertogenbosch. Hieronder vallen zowel het debiteuren- en crediteurenbeheer alsmede de financiŽle administratie. U kunt de afdeling Administratie telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur op telefoonnummer +31 (0)73 657 90 55 en faxnummer +31 (0)73 656 54 24.

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling is voor Accres Real Estate geen kernactiviteit. Projectontwikkelingen worden doorgaans in eigen beheer met behulp van externe adviseurs uitgevoerd. De ontwikkelingsrisicoís worden dankzij voorverhuur tot een minimum beperkt.

Previous
left arrow key
Next
right arrow key
Close Move